KALIO SORBATAS (FOOD GRADE), 99,9% Nauja

KALIO SORBATAS (FOOD GRADE), 99,9%

Nauja prekė

11,00 €

- +

Įdėti į palyginimą

Populeriausia prekė

 
Apie prekę

Kalio sorbatas (E202) - kalio druska sorbo rūgšties. E202 yra natūralus konservantas, kuris yra plačiai naudojamas maisto konservavimui.

Cheminė formulė maisto priedo - S6N7KO2. Išoriškai, ji yra milteliai, ir granulės, baltos spalvos.

Kalio sorbatas E202 - natūralus konservantas, kuris yra pagamintas daugiausia iš sėklų, kurių augalų. Išmokyti jį, kaip gauti ir sintetiniu - su neutralizuojančių sorbo rūgštį su specialiais reagentais pagalba. Kaip rezultatas, rūgštis skyla į kalcio druskų, natrio ir kalio, iš kurios suteikia to paties pavadinimo sorbatus, ir juos taikyti maisto pramonėje kaip konservantai. Iš visų labiausiai tirpaus sorbatų E202. Kambario temperatūroje, tirpumas yra 138 g / l.

Šiuo metu, sorbo rūgštis ir druska yra populiariausi konservantų, nes jie praktiškai neturi pakenkti žmogaus organizmui. Didžiausia leistina dozė konservanto kalio sorbato yra 0, 1% 0, 2% pagal masę gatavo gaminio.

Tuo metu, kalio sorbato naudojimas yra leidžiamas į beveik visų pasaulio šalių teritorijoje. Jis naudojamas Europoje, Rusijoje, Kanadoje, Ukrainoje, Pietų Amerikoje ir Azijoje.

Kalio sorbato panaudojimas

Daugiausia kalio sorbatas E202 naudojamas konservų vaisių ir daržovių, žuvies ir mėsos produktai dedami į konditerijos ir kiaušinių produktų, nealkoholinių gėrimų, vaisių sulčių gamybai.

Kadangi priedas E202 yra pajėgi slopina pelėsių vystymąsi, ji yra plačiai naudojamas dešrelių ir sūrio produktų gamybai. Pridėti jį į tešlą rugių duonos gamybos pat nutraukti pelėsių susidarymo.

Apsauginė kalio sorbatas turi neutralų skonį, kuris leidžia jos naudojimą konditerijos ir šokolado produktų gamyba, iš vaisių ir sulčių išsaugojimo. Jis taip pat plačiai naudojami kaip konservantas E202 rūgštinės ir aštrūs padažai Rytų virtuvės, nes ji yra gana veiksminga antimikrobinė medžiaga esant aukštai pH lygį, kuris leidžia sustabdyti grybų ir mielių šių produktų susidarymą.

Dažniausiai naudojamas E202 gamybos šių rūšių produktų: Mėsa, sulčių ir džemų, majonezas, margarinas, dešros, vyno, gaiviųjų gėrimų, miltų ir cukraus saldumynų, pomidorų pasta, kečupas.

26 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Palyginti 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Prices are tax included

Check out