legend

NATRIO LAURYL SULFATAS kg

SLES
Nauja prekė

3,63 €

- +

Įdėti į palyginimą

Populeriausia prekė

Nuolaida perkant didesnį kiekį

Kiekis Nuolaida Sutaupote
5 0,60 € Iki 3,00 €
20 1,21 € Iki 24,20 €
200 1,81 € Iki 362,00 €
 
Apie prekę

Labai aktyvi paviršinio veikimo medžiaga plačiau žinoma kaip kaip SLS arba SLES yra populiariausias kosmetikos rinkoje aktyvus ingredientas, sukeliantis produkto putojimą, skirtas riebalų, sukietėjusių nuosėdų šalinimui. Aukštos koncentracijos naudojama grindų, automobilių plovimui; mažai koncentruota – dantų pastai, šampūnams, skutimosi, kosmetinėms vonios putoms gaminti. Pasižymi dideliu putojimu. 

 

Produktą galime fasuoti į mūsų tarą (200l) arba į kliento tarą.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Palyginti 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Prices are tax included

Check out