COCAMINE OXIDE

KOKAMINO OKSIDAS, kg

COCAMINE OXIDE
Nauja prekė

3,63 €

- +

Įdėti į palyginimą

Populeriausia prekė

Nuolaida perkant didesnį kiekį

Kiekis Nuolaida Sutaupote
5 0,36 € Iki 1,80 €
10 0,73 € Iki 7,30 €
20 1,21 € Iki 24,20 €
220 1,81 € Iki 398,20 €
 
Apie prekę

Labai aktyvi paviršinio veikimo medžiaga plačiau žinoma kaip  COCAMINE OXIDE yra nejoninis PAM, vienas iš populiariausių kosmetikos ingredientų, sukeliantis bei padidinantis produkto putojimą, stabilizuoja putą (puta ilgiau išlieka neužgesus). Medžiaga skirta riebalų, baltymų, augalinės ir gyvulinės kilmės nešvarumų šalinimui. Aukštos koncentracijos naudojama kilimų plovimui; mažai koncentruota – skystam muilui, šampūnams, skutimosi, kosmetinėms vonios putoms gaminti. Pasižymi ypač dideliu putojimu. 

 

 

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Palyginti 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Prices are tax included

Check out