COCAMIDE DEA

KOKAMIDO DIETANOL AMINAS, kg

COCAMIDE DEA
Nauja prekė

4,84 €

- +

Įdėti į palyginimą

Nuolaida perkant didesnį kiekį

KiekisNuolaidaSutaupote
10 1,21 € Iki 12,10 €
200 2,42 € Iki 484,00 €
 
Apie prekę

Labai aktyvi paviršinio veikimo medžiaga plačiau žinoma kaip kaip COCAMIDE DEA arba COCAMDE DIETANOLAMINE yra nejoninis PAM, vienas iš populiariausių kosmetikos ingredientų, sukeliantis bei padidinantis produkto putojimą, stabilizuoja putą (puta ilgiau išlieka neužgesus). Medžiaga skirta riebalų, baltymų, augalinės ir gyvulinės kilmės nešvarumų šalinimui, skystų produktų tirštinimui. Aukštos koncentracijos naudojama indų plovikliuose; mažai koncentruota – skystam muilui, šampūnams, skutimosi, kosmetinėms vonios putoms gaminti. Pasižymi ypač dideliu putojimu. 

 

Produktą galime fasuoti į mūsų tarą (200l) arba į kliento tarą.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Palyginti 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Tax
0,00 € Total

Prices are tax included

Check out