GLICERYL STERATAS SE 1KG Nauja

GLICERYL STERATAS SE

Glicerilio stearatas yra sukurtas  glicerino ir stearino rūgšties esterinimo. 

Smulkiau

Nauja prekė

8,20 €

- +

Įdėti į palyginimą

Populeriausia prekė

 
Apie prekę

Glicerilio stearatas yra sukurtas  glicerino ir stearino rūgšties esterinimo. Emulsiklis gerina kosmetikos priemonių stabilumą, didina emulsijų gebėjimą absorbuoti papildomus ingredientus, tokius kaip eteriniai aliejai ir dažikliai. Glicerilio stearatas pasižymi stipresniu drėkinimu, rekomenduojamas kaip papildomas emulsiklis, minkštiklis, paviršiaus aktyvumo medžiaga įvairiuose kosmetikos gaminiuose, daugiausiai losjonuose, kremuose, kreminėse pudrose, prausikliuose. Glicerilo stearato poveikis odai ir sveikatai: ingredientas veikia kaip lubrikantas, jis suteikia odai švelnų pojūtį, minkština, sudaro barjerą, neleidžiantį odai sausėti. Duomenų apie neigiamą glicerino stearato poveikį sveikatai nėra.

Naudojamas kremų, losjonų, valiklių, šampūnų, kondicionierių ir dušo gelių gamyboje dažnai su kitais emulsikliais. Rekomenduojama naudoti 0-6%, plaukų priežiūros kosmetikoje iki 25%. 

 

Savybės:

 

  • Biodegraduojantis
  • Suteikia geresnę tekstūrą
  • Papildomas emulsiklis
  • Emulsiklis (O/W) sistemoms
  • Emulsijų stabilizatorius
  • Pagamintas iš augalų/ atsinaujinančių šaltinių
  • Rūgštingumas (saponifikacija) (mg KOH/g) - 157
  • Lydymosi temperatūra (°C) - 57

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Palyginti 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Prices are tax included

Check out